'Ik heb het gewoon véél te druk en te weinig tijd. In de eerste plaats is het huiswerk van school ont-zet-tend veel. Maar ik wil wel kunnen chillen met vrienden, gamen, m'n social media bijhouden enzovoorts. En dan heb ik ook nog sport, muziek, feestjes, mijn bijbaantje… Vind je het gek dat het soms niet zo lekker gaat op school?!

Herkenbaar? Is de balans tussen school en al het andere ook wel eens zoek bij jou? Krijg je het soms niet meer op een rij, raak je wat 'oververhit', misschien zelfs gestrest of moedeloos? Heb je regelmatig discussies met je ouders over het huiswerk?

TING biedt uitkomst. Voor jou. En voor je ouders. 

Voor jou omdat je bij ons (beter) leert plannen (en je aan je planning houden) en leren, waardoor straks jouw huiswerk vaker op tijd - en goed!  - af is. Zodat het lekkerder gaat op school en je meer tijd overhoudt voor de (andere) leuke dingen in het leven. Voor je ouders omdat ze niet meer met jou in discussie hoeven over het huiswerk, minder tijd kwijt zijn aan jouw begeleiding en blij zijn dat je vooruitgaat.

Kies je voor huiswerkcoaching bij TING? Dan kies je voor:

  • 1 tot 5 middagen per week huiswerkcoaching/-begeleiding aan alle leerjaren van VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium en MBO. Offline op een van onze vier TING-locaties of online, via je laptop, desktop of tablet, thuis.
  • leren leren door actief aan de slag te gaan met algemene en verdiepende leervaardigheden. Met hulp van je huiswerkcoach krijg je grip op wat voor jou werkt! Studeren gaat je al snel gemakkelijker af en je schoolresultaten gaan vooruit.
  • leren plannen in een speciale agenda die het mogelijk maakt (in tegenstelling tot de gewone agenda’s) om écht te plannen. En die er ook nog oké uitziet!
  • ons ‘Word je eigen leider!’programma met de introductieworkshop ‘de 7 gewoonten die jou succesvol maken!’  en de 10-minuten ‘Word je eigen leider!’ Xperiences.
  • werken vanuit jouw persoonlijk doelen- en actieplan waarin: jouw schooldoelen voor de komende rapportperiode. En de (meetbaar geformuleerde!) afspraken die jij met jezelf en je coach maakt om deze doelen te bereiken.
  • één keer per schooljaar tussentijdse 360%-evaluatie, gericht aan jou en je ouders, met advies en aandachtspunten voor (vervolg cq afbouw) van de coaching. Tussentijdse evaluatiemomenten wanneer daar aanleiding toe is.
  • speciaal getrainde, betrokken, bekwame (en gezellige!!) huiswerkcoaches die structuur en houvast bieden, overhoren en maakwerk checken.
  • een positieve en prettige sfeer; een plek waar je graag je huiswerk maakt, ook al heb je eigenlijk geen zin wink  en waar écht naar jou wordt geluisterd. (TING is Chinees voor ‘Luisteren met een wijs hart!’)

T

Banner inschrijven huiswerkcoaching 1 

Tarieven locatie Houten

Tarieven locatie Utrecht

Tarieven locatie Rotterdam

Tarieven locatie Wierden

TING huiswerkcoaching: in 5:37 minuten een compleet beeld!

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl

8644-suzanne-pakt-tas-in-module