Bij TING leer je (effectiever) plannen en verbeter je jouw leervaardigheden. En zorgen we er samen voor dat je huiswerk op tijd en goed af is. Tot zo ver niets nieuws, want dit doen andere huiswerkbegeleiders ook!

Wat onze huiswerkcoaching anders maakt is dat je bij ons - als extraatje, verweven in de huiswerkuren - de 'routekaart' krijgt om zelfstandiger te worden en succesvoller, zowel op school als daarbuiten. Via de introductieworkshop ‘De zeven gewoonten die jou succesvol maken’, de 10-minuten Xperiences ,  de tips van jouw coaches en je Persoonlijk doelen- en actieplan leer je kritisch naar je eigen leerstijl te kijken, bewust je eigen keuzes te maken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Word je eigen leider!’ noemen we dat, maar feitelijk is het zo dat je die leider eigenlijk niet hoeft te ‘worden’.... omdat jij die al in je hebt. Het probleem is alleen dat jij jouw eigen leider (zoals vrijwel iedereen doet) meestal verstopt achter persoonlijke ‘plaatjes’ die jij in je gedachten hebt gevormd over jezelf. ‘Plaatjes’ zoals: ‘ik ben niet goed in wiskunde, ik kan nu eenmaal niet plannen, Engels heb ik nooit gekund, het komt door die leraar dat ik geen grammatica kan...’ enzovoorts.

Bij TING motiveren wij je om de leider in jezelf aan te spreken; uit je slachtofferrol te stappen en voor school en (alle andere) dingen die je leuk vindt te gaan! Wees proactief, zeggen we dan: neem verantwoordelijkheid voor je leven. In onze huiswerkcoaching baseren wij ons op wat twee Amerikanen - Stephen en zijn zoon Sean Covey - daarover hebben opgeschreven in een aantal belangrijke, wereldwijd bekende, boeken. De zeven gewoonten die jou succesvol maken!

 

*Stephen Covey schreef de managementbestseller ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’, een inspiratiebron voor mensen over de hele wereld die meer grip op hun leven willen krijgen. Zijn zoon Sean bewerkte het gedachtegoed tot een boek voor tieners: ‘Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!’

Het boek 'de 8 ste eigenschap' verscheen een aantal jaren na het eerste boek. Dit gaat over het vinden van je ' innerlijke stem' en andere inspireren die van henzelf te ontdekken.

 

zeven-eigenschappen-die-jou-succesvol-maken-sean-covey-9789025424510-4-1-image-001    E79ED7EA095128807575B66913584FDF-001    s.covey 8e eigenschap-TING

Banner inschrijven huiswerkcoaching 1

TING op youtube: in 5:37 minuten een compleet beeld!

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl

Film De 7 gewoonten