Waarom heet huiswerkbegeleiding bij TING ‘huiswerkcoaching’?

Het verschil zit ’m in de manier waarop. Waar gewone huiswerkbegeleiding uitgaat van principes als ‘aangeven en opvolgen, sturen en controleren,’ gaan we er bij TING vanuit dat jij prima jezelf kunt aansturen, mits je wel regelmatig even ‘reflecteert’. En daarmee bedoelen we: jezelf afvraagt: 'hoe pak ik het tot nu toe aan? Hoe zou anders, handiger of effectiever kunnen? Wat kan ik daar zelf aan doen?' Onze huiswerkcoaches activeren, bemoedigenen en ondersteunen deze bewustwording (en het zelfvertrouwen!) dat oplossingen altijd voorhanden zijn. Tenminste…. als jij er maar actief naar op zoek wilt gaan!

Anders gezegd: bij TING leer jij jezelf recht in de ogen te kijken: zonder beperkende gedachten van ‘ik kan het niet’, 'ik ben nu eenmaal niet goed in wiskunde' of ‘het is de schuld van de docent’. Want jij dient echt niemand door jezelf kleiner voor te doen dan je bent. Je maakt je eigen keuzes, ook in hoe je over jezelf denkt. En bent daarmee verantwoordelijk voor je eigen succes.

‘Every child is born a genius’ is de uitgangsgedachte bij TING. Het gaat er ons om dat jij in jouw unieke grootsheid kan stralen, op school en daarbuiten. Dit hangt niet van iemand of niets anders af. Jij bent precies goed zoals je bent. Het begint allemaal bij jeZelf!

Deze ‘Word je eigen leider!’/the leader in me-benadering maakt onze

huiswerkbegeleiding tot huiswerkcoaching!

inschrijven huiswercoaching

Meer informatie?

Bel: (030) 251 75 70

E-mail: info@ting.nl